Bedrijfsuitje Utrecht

Zoekt u een leuk, spannend en onvergetelijk idee voor een bedrijfsuitje in het mooie stadscentrum van Utrecht? Dan heeft u die hier gevonden! Voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Utrecht is The Target een uitstekende keuze. Achter auto’s verstoppen, elkaar achterna rennen langs de grachten of zelfs schieten in het centrum van Utrecht of op het Domplein… Het is mogelijk!

The Target start met een gangster die is ontsnapt uit een gevangenis. Het doel van de gangster: Utrecht verlaten met €1.000.000! Dit bedrag kan de gangster verzamelen door misdaden te plegen in het centrum van Utrecht. Wanneer de gangster €1.000.000 heeft, heeft de gangster zijn Target behaald! Maar er is hier een addertje onder het gras… Drie politieteams maken jacht op deze gangster! Zij kunnen de gangster opsporen met GPS systemen en de gangster neerschieten! Midden in het centrum van Utrecht.

Daarnaast is het mogelijk om dit bedrijfsuitje in Utrecht nog leuker te maken door een boevenpak toe te voegen voor de gangster! Of een fles champagne voor het winnende team! Zijn uw collega’s er klaar voor?

bekijk beschikbaarheid
en reserveer »
Veilig Betalen